Vaječné omelety knedlíkové
40 min.
Ingredience
- 1lžíceSádlo škvařené
- 8kusůVejce slepičí
- 8kusůKnedlík kynutý
- 8lžicMléko polotučné
- 0,5lžičkaSůl
- 1lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
18 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
2 g
Cukr
949 mg
Postup přípravy
- 1Rozehřejeme tuk na pánvi, přidáme na tenké plátky nakrájené knedlíky a opečeme dočervena.
- 2V hrnku si rozšleháme vejce s mlékem a osolíme.
- 3Opečené knedlíky rozprostřeme stejnoměrně po dně pánve a zalijeme vejci tak, aby se nám utvořila omeleta. Nejprve ji opečeme po jedné straně, poté obrátíme a dopečeme.
- 4Hotovou omeletu posypeme pažitkou a podáváme s čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.