Vaječné omelety knedlíkové

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
18 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
2 g
Cukr
949 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme tuk na pánvi, přidáme na tenké plátky nakrájené knedlíky a opečeme dočervena.
  • 2
    V hrnku si rozšleháme vejce s mlékem a osolíme.
  • 3
    Opečené knedlíky rozprostřeme stejnoměrně po dně pánve a zalijeme vejci tak, aby se nám utvořila omeleta. Nejprve ji opečeme po jedné straně, poté obrátíme a dopečeme.
  • 4
    Hotovou omeletu posypeme pažitkou a podáváme s čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.