Vaječný salát po Indicku

15 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
188 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
16 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
411 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s oslazenou vodou uvaříme vejce natvrdo. Následně je oloupeme, rozkrojíme a žloutky dáme bokem. Klobásku nakrájíme na kolečka a bílky na tenké nudličky. Šlehačku ve šlehači ušleháme, ochutíme solí, pepřem a koriandrem a směsí zalijeme žloutky. Důkladně utřeme.
  • 2
    Do směsi vložíme nakrájenou klobásku a nudličky z bílků a důkladně zamícháme. Salát přemístíme do velké mísy a pokryjeme vrstvou nakrájených rajčat. Před podáváním necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.