Vaječný salát po Indicku
15 min.

Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 2kusyRajčata
- 0,5kusKlobása uzená
- 0,5kusKoriandr čerstvý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
188 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
16 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
411 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V hrnci s oslazenou vodou uvaříme vejce natvrdo. Následně je oloupeme, rozkrojíme a žloutky dáme bokem. Klobásku nakrájíme na kolečka a bílky na tenké nudličky. Šlehačku ve šlehači ušleháme, ochutíme solí, pepřem a koriandrem a směsí zalijeme žloutky. Důkladně utřeme.
- 2Do směsi vložíme nakrájenou klobásku a nudličky z bílků a důkladně zamícháme. Salát přemístíme do velké mísy a pokryjeme vrstvou nakrájených rajčat. Před podáváním necháme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.