Vajíčka Jeanne Granier

25 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
18 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
745 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvý chřest nakrájíme nadrobno a polovinu smícháme se smetanou. Lanýže očistíme a pokrájíme na proužky.
  • 2
    Pekáček vymažeme máslem, na dno dáme chřest se smetanou. Do pekáčku rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a povrch posypeme druhou polovinou chřestu a poklademe proužky lanýžů.
  • 3
    Zapečeme v předehřáté troubě asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.