Vajíčka Jeanne Granier
25 min.
Ingredience
- 120gramůChřest bílý
- 30gramůLanýž
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 15gramůMáslo čerstvé
- 8kusůVejce slepičí
- 80mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
18 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
745 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Čerstvý chřest nakrájíme nadrobno a polovinu smícháme se smetanou. Lanýže očistíme a pokrájíme na proužky.
- 2Pekáček vymažeme máslem, na dno dáme chřest se smetanou. Do pekáčku rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a povrch posypeme druhou polovinou chřestu a poklademe proužky lanýžů.
- 3Zapečeme v předehřáté troubě asi 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.