Vajíčková pomazánka na způsob salátu
24 min.
Ingredience
- 1kusmrkev vařená
- 1kusokurky sterilizované
- 1kusCibule lahůdková
- 3kusyVejce slepičí
- 160gramůSýr Lučina - termizovaný
- 2lžíceMajonéza light
- 3špetkyPepř černý mletý
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
31 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
141 mg
Cukr
670 mg
Postup přípravy
- 1Vařenou mrkev a sterilovanou sladkokyselou okurku nakrájíme na drobné kostičky. Očištěnou lahůdkovou cibuli pokrájíme na tenké kroužky. Natvrdo vařená vejce oloupeme a nakrájíme na kostičky. (Vejce vaříme 9 minut.)
- 2V míse vyšleháme žervé sýr s Majonézou Hellmann's Light, přimícháme do ní všechny pokrájené suroviny, dochutíme solí, pepřem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.