Valašská kyselice

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
18 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
336 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    1l vody zalijeme žebra, přidáme bobkový list, nové koření a 20 minut vaříme.
  • 2
    Dáme do hrnce zelí, přidáme kmín, 200ml vody a dáme na 15 minut vařit.
  • 3
    Oloupeme brambory, nakrájíme na kostičky a v osolené vodě uvaříme do poloměkka.
  • 4
    Obereme maso z žeber a nakrájíme a přidáme s vývarem a bramborami k zelí.
  • 5
    Rozmícháme mouku ve smetaně, vlijeme do polévky a povaříme.
  • 6
    Nakrájíme do polévky předem uvařená vejce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.