Valašské svíčkové řezy s játry

23 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
10 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
1 g
Cukr
338 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou omyjeme, osušíme a pokrájíme na plátky. Omytá a od blan očištěná játra pokrájíme na malé hranolky. Chilli papričku omyjeme, rozřízneme, zbavíme semínek a pokrájíme ji na tenké nudličky. Šalotku nakrájíme na tenké kroužky.
  • 2
    V pánvi si rozpálíme olej, na kterém zprudka orestujeme plátky masa z každé strany, přidáme šalotku, chilli papričku, játra a společně je restujeme přibližně další minutu.
  • 3
    Přimícháme kečup, červené víno, krátce provaříme, ochutíme solí, pepřem a podáváme s dušenou rýži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.