Valašský vepřový perkelt

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
728 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
62 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
179 mg
Cukr
35 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou omytou a osušenou kýtu pokrájíme přes vlákno na hranolky silné asi 1 cm. Dáme je do mísy. Maso osolíme (1-1.5 lžičky), posypeme mletou sladkou paprikou, chilli, pepřem, přimícháme 1 lžíci sójové omáčky a maso promícháme.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, dáme na něj směs masa a za stálého míchání restujeme 3-4 minuty. Potom maso poprášíme moukou, promícháme, přidáme asi 2 dl vývaru, lžíci kečupu a pod pokličkou dusíme přibližně 20-25 minut.
  • 3
    Pokrm podle chuti dosolíme a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.