Valenciánská treska
50 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 300gramůRýže dušená
- 1lžičkaSůl
- 3kusyVejce slepičí
- 1kilogramFilé z aljašské tresky
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 70gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
20 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do hlubší zapékací mísy (vymazané máslem) vložíme omyté a osolené porce filé. Přidáme lžíci protlaku, vrstvu koleček cibule osmažených na oleji a nakonec vrstvu dušené rýže.
- 2Vrstvy střídáme a vrchní vrstvu - rýži - polijeme rozpuštěným zbylým máslem. Dáme do trouby péct.
- 3Pokrm poklademe na kolečka nakrájenými, ještě teplými vařenými vejci.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.