Valenciánská treska

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
20 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hlubší zapékací mísy (vymazané máslem) vložíme omyté a osolené porce filé. Přidáme lžíci protlaku, vrstvu koleček cibule osmažených na oleji a nakonec vrstvu dušené rýže.
  • 2
    Vrstvy střídáme a vrchní vrstvu - rýži - polijeme rozpuštěným zbylým máslem. Dáme do trouby péct.
  • 3
    Pokrm poklademe na kolečka nakrájenými, ještě teplými vařenými vejci.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.