Vánoční celerový salát

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
38 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer omyjeme, oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle, dáme do misky. Pokapeme citrónovou šťávou, potom pomerančovou šťávou, dochutíme solí, přilijeme olej a promícháme. Přidáme nahrubo nakrájené ořechy, spolu s na hrubém struhadle nastrouhanou Nivou vložíme do misky. Salát ochutnáme, podle vlastní chuti dopepříme, vlijeme brandy a ještě jednou promícháme.
  • 2
    Hotový salát dáme do ledničky odležet a vychladit. Podle porcí rozdělíme do jednotlivých salátových mističek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.