Vánoční kapr s pikantním sladkým salátem

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
23 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety kapra naporcujeme, osolíme, opepříme, potřeme tymiánem a necháme na studeném místě odpočívat.
  • 2
    Salát: Pomeranče, mandarinky oloupeme, měsíčky oddělíme, překrojíme na půlky a vložíme do mísy. Vodu, jemně nastrouhaný křen a med dobře rozšleháme, přilijeme worcester, vše vylijeme do mísy s pomerančem a mandarinkami. Vše důkladně promícháme.
  • 3
    Na pánvi zahřejeme máslo, na něm z obou stran opečeme filety, které ještě teplé pokládáme na talíř. Přidáme připravený salát a na rybu položíme plátek citrónu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.