Vánoční polévka s vaječnou sedlinou

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
11 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
11 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso omyjeme a dáme do hrnce.
  • 2
    Zalijeme studenou vodou, přidáme očištěnou zeleninu, kromě květáku a hodinu a půl vaříme.
  • 3
    Připravíme si sedlinu - rozšleháme vejce v mléce, osolíme, přidáme muškátový oříšek a petrželku.
  • 4
    Sedlinu vlijeme do vymazaného hrnce a vaříme ve vodní lázni přikrytou.
  • 5
    Vaříme do zhoustnutí.
  • 6
    Poté necháme vychladnout a na kousky nakrájíme.
  • 7
    Přecedíme polévku, přidáme nudle a zeleninu.
  • 8
    Nalijeme na talíř a přidáme sedlinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.