Vařená červená řepa s máslem
40 min.

Ingredience
- 500gramůČervená řepa
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
91 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Omytou řepu vložíme do vařící vody a uvaříme doměkka. Oloupeme, nakrájíme na plátky, vložíme na rozehřáté máslo, osolíme a opepříme. Dobře prohřejeme.
- 2Měkkou řepu můžeme ochutit citronovou šťávou.
- 3Podáváme k vařenému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.