Vařená ryba

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
23 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    K tomuto pokrmu můžeme použít i více druhů sladkovodních ryb.
  • 2
    Ryby očistíme, vykucháme, omyjeme a naporcujeme. Vložíme do hrnce, zalijeme horkou vodou, do které dáme vařit očištěnou pokrájenou kořenovou zeleninu: mrkev, celer, petržel, vodu osolíme. Vaříme 10-15 minut, ryby vytáhneme z vývaru, poklademe na mísu, pokapeme citronovou šťávou a přelijeme rozpuštěným máslem.
  • 3
    Podle chuti můžeme přiložit k rybám i uvařenou zeleninu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.