Vařená rýže k rybám

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
10 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
3 g
Cukr
863 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži nasypeme do jemného sítka, propláchneme vodou a necháme trochu okapat. Cibuli nakrájíme nadrobno. V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme rýži, promícháme, přidáme 1 lžičku mleté papriky, zalijeme rybím vývarem, osolíme a vaříme 18-20 minut. Případnou přebytečnou tekutinu slijeme a rýži podáváme k rybím pokrmům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.