Vařená rýže k rybám
30 min.
Ingredience
- 200gramůRýže loupaná
- 800mililitrůVývar rybí
- 8gramůSůl
- 40gramůMáslo čerstvé
- 40gramůCibule
- 10gramůPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
10 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
3 g
Cukr
863 mg
Postup přípravy
- 1Rýži nasypeme do jemného sítka, propláchneme vodou a necháme trochu okapat. Cibuli nakrájíme nadrobno. V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme rýži, promícháme, přidáme 1 lžičku mleté papriky, zalijeme rybím vývarem, osolíme a vaříme 18-20 minut. Případnou přebytečnou tekutinu slijeme a rýži podáváme k rybím pokrmům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.