Vařená vepřová plec
70 min.
Ingredience
- 500gramůVepřová plec
- 2litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 2kusyPepř černý celý
- 2kusyNové koření celé
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
25 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
221 mg
Cukr
530 mg
Postup přípravy
- 1Omytou vepřovou plec vložíme do vařící osolené vody, přidáme koření a kousek oloupané cibule. Znovu přivedeme k varu a zvolna vaříme, až je maso měkké.
- 2Plec podáváme s nastrouhaným křenem nebo s hořčicí a chlebem. Vhodnou přílohou jsou také vařené brambory s dušenou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.