Vařené bílé fazole

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
490 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
4 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
21 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Den před vařením si fazole namočíme do vody.
  • 2
    Druhý den vodu slijeme, dáme čistou horkou vodu a fazole povaříme jen 5 minut.
  • 3
    Cibule očistíme a drobně nakrájíme.
  • 4
    Jednu pokrájenou cibuli přidáme k fazolím a vaříme doměkka.
  • 5
    Tři pokrájené cibule orestujeme na oleji dorůžova, přidáme mouku, papriku a usmažíme zlatohnědou jíšku, kterou zamícháme k fazolím a spolu povaříme ještě 20 minut.
  • 6
    Pak fazole ochutíme solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.