Vařené fazolky se sýrem
35 min.
Ingredience
- 100gramůMáslo čerstvé
- 30gramůStrouhanka
- 30gramůSýr Gruyére
- 1000mililitrůVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 400gramůFazolové lusky zelené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
24 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté a očištěné fazolky uvaříme v osolené vodě doměkka. Scedíme je a nakrájíme šikmo na menší kousky.
- 2V pánvi na kousku másla osmažíme strouhanku.
- 3Fazolky upravíme na talíře, posypeme osmaženou strouhankou, nastrouhaným sýrem a pokapeme zbylým rozpuštěným máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.