Vařené filé s jablkovým křenem

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
257 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
11 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný křen a omyté, případně oloupané jablko nastrouháme a promícháme v misce. Do hrnce vlijeme vodu, osolíme, přidáme nové koření, očištěnou cibuli, bobkový list a celý pepř. Vložíme porce filé a uvaříme doměkka. Uvařené filé opatrně vyjmeme děrovanou naběračkou a upravíme na talíře. Každou porci pokapeme rozpuštěným máslem, ozdobíme jablkovým křenem, plátky omytého citronu a nasekanou petrželkou. Můžeme podávat s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.