Vařené hovězí maso obalované

165 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
704 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
34 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso uvaříme vcelku ve slané vodě doměkka. Vaříme 2 hodiny a uvařené maso nakrájíme na stejné plátky.
  • 2
    Do misky nalijeme smetanu, přidáme žloutky, sardelovou pastu, lžíci rozměklého másla, posekanou petrželku a špetku mleté papriky. Všechny suroviny metlou rozšleháme. Plátky masa namáčíme v této směsi, pak lehce obalujeme ve strouhance a smažíme na másle po obou stranách, dokud nezezlátnou.
  • 3
    Podáváme s opečeným bramborem a plátkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.