Vařené hovězí maso s okurkovou omáčkou

75 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
41 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
745 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Sterilované okurky necháme okapat a nakrájíme na malé kostičky.
  • 2
    Hovězí maso omyjeme, rozporcujeme a uvaříme ve slané vodě.
  • 3
    V hrnci rozehřejeme máslo, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, přimícháme smetanu, přilijeme hovězí vývar a necháme vařit alespoň 10 minut. Potom do hrnce přisypeme nakrájené okurky, podle chuti opepříme, osolíme a vaříme, až má omáčka požadovanou hustotu.
  • 4
    Maso nakrájíme na porce a na talířích přeléváme okurkovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.