Vařené hovězí maso s vejci

155 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
25 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
138 mg
Cukr
616 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vcelku uvaříme v osolené vodě, do které jsme přidali celý pepř a čtvrtku cibule. Vaříme 2 hodiny doměkka. Maso vyndáme z vývaru a nakrájíme na stejné plátky.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme máslo a plátky masa osmažíme z obou stran. Plátky položíme i s výpekem vedle sebe na plech, potřeme sardelovou pastou v tenké vrstvě, na každý kousek masa rozklepneme jedno vejce a dáme zapéct do vyhřáté trouby. Zapékáme 5 minut.
  • 3
    Plátky masa i s vejcem upravíme na talíře, ozdobíme snítkou petrželky a pokapeme kečupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.