Vařené hovězí maso se sardelemi

165 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
31 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
600 mg
Cukr
424 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Vaříme 2 hodiny. Uvařené maso nakrájíme na plátky.
  • 2
    Cibuli nakrájíme nadrobno, petrželku posekáme a sardele pokrájíme na malé kousíčky.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme lžíci másla, přisypeme cibuli, petrželku a sardelové kousky. Vše spolu promícháme a krátce osmažíme.
  • 4
    Pekáček vymažeme máslem, na dno položíme plátky masa, zasypeme směsí z pánve a zalijeme smetanou. Solíme a pepříme velmi opatrně, jelikož sardele jsou samy o sobě dost slané. Zapékáme 15 minut.
  • 5
    Každou porci pokrmu na talíři ozdobíme plátkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.