Vařené hovězí s listovým špenátem

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso uvaříme v osolené vodě spolu s kořením.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek opečeme na oleji dozlatova, přidáme omytý, spařený a natrhaný špenát a krátce podusíme. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Vařené maso nakrájíme na plátky a upravíme na talíře s trochou vývaru a špenátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.