Vařené hovězí s listovým špenátem
110 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůHovězí maso zadní
- 2litryVoda pitná
- 1lžičkaDivoké koření celé
- 1lžičkaSůl
- 400gramůŠpenát listový čerstvý
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso uvaříme v osolené vodě spolu s kořením.
- 2Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek opečeme na oleji dozlatova, přidáme omytý, spařený a natrhaný špenát a krátce podusíme. Podle chuti osolíme a opepříme.
- 3Vařené maso nakrájíme na plátky a upravíme na talíře s trochou vývaru a špenátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.