Vařené kedlubny s máslem a strouhankou
40 min.
Ingredience
- 800gramůKedlubna
- 4lžíceStrouhanka
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžičkaSůl
- 1litrVoda pitná
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
174 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Oloupané kedlubny nakrájíme na silnější plátky a v malém množství vařící osolené a mírně oslazené vody je uvaříme doměkka.
- 2Uvařené kedlubny scedíme a na talířích posypeme strouhankou osmaženou v části másla. Nakonec je přelijeme zbylým rozehřátým máslem.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.