Vařené skopové maso s cibulí a bramborem
105 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 1lžičkaSůl
- 80gramůMáslo čerstvé
- 750gramůSkopová plec
- 300gramůBrambory
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
48 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
848 mg
Postup přípravy
- 1Skopové maso vykostíme a spolu s kostmi vaříme v osolené vodě hodinu. Maso scedíme a nakrájíme na kostičky.
- 2Na hlubší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme na kolečka pokrájenou cibuli, orestujeme, přisypeme na kostičky nakrájené brambory, přidáme maso, podlijeme vývarem z masa a dusíme 15 minut.
- 3Podáváme na vyhřátých talířích.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.