Vařené skopové maso s cibulí a bramborem

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
48 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso vykostíme a spolu s kostmi vaříme v osolené vodě hodinu. Maso scedíme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Na hlubší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme na kolečka pokrájenou cibuli, orestujeme, přisypeme na kostičky nakrájené brambory, přidáme maso, podlijeme vývarem z masa a dusíme 15 minut.
  • 3
    Podáváme na vyhřátých talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.