Vařené telecí maso v rýži

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
9 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso vaříme ve slané vodě s kouskem karotky asi 30 minut. Scedíme a nakrájíme na menší kostičky.
  • 2
    Do mísy vložíme dušenou rýži, přidáme sterilovaný hrášek bez nálevu, kostičky šunky, kostičky uvařené karotky z vývaru, kostičky uzeného masa a posekanou petrželku. Vše spolu promícháme a pomocí naběračky tvoříme na talířích kopečky. Rýžové kopečky posypeme strouhaným sýrem a podáváme s kyselou okurkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.