Vařené těstoviny podávané s hráškem
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 300gramůHrášek
- 4kusyRajčata
- 20gramůMáta
- 300gramůTěstoviny Farfalle
- 50gramůSýr Parmezán
- 2litryVoda pitná
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
15 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
8 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Oloupeme cibuli a nasekáme ji nadrobno. V pánvi si rozehřejeme máslo a vložíme na něj nasekanou cibuli. Přidáme předvařený hrášek, osolíme a opepříme.
- 2Ve vroucí vodě spaříme rajčata, odstraníme z nich semínka a dužninu pokrájíme na kousky. Přidáme nasekané mátové lístky. Rajčata s mátou vložíme do pánve s hráškem a promícháme.
- 3Ve vroucí osolené vodě uvaříme podle návodu na obalu těstoviny farfalle. Hotové těstoviny promícháme s podušeným hráškem. Před podáváním posypeme nastrouhaným parmezánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.