Vařené těstoviny podávané s hráškem

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
15 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
8 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme cibuli a nasekáme ji nadrobno. V pánvi si rozehřejeme máslo a vložíme na něj nasekanou cibuli. Přidáme předvařený hrášek, osolíme a opepříme.
  • 2
    Ve vroucí vodě spaříme rajčata, odstraníme z nich semínka a dužninu pokrájíme na kousky. Přidáme nasekané mátové lístky. Rajčata s mátou vložíme do pánve s hráškem a promícháme.
  • 3
    Ve vroucí osolené vodě uvaříme podle návodu na obalu těstoviny farfalle. Hotové těstoviny promícháme s podušeným hráškem. Před podáváním posypeme nastrouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.