Vařené zeleninové čatní

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
7 g
Cukr
75 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve oloupeme a nakrájíme rajčata, jablka nakrájíme na kostičky a cibuli na plátky. V hrnci smícháme cibuli, rajčata, jablka, ocet, cukr, rozinky, sůl, hřebíček, zázvor a pepř. Směs vaříme na mírném plameni zhruba 45 minut.
  • 2
    Nakonec čatní vložíme do předem omytých sklenic a uschováme na chladném a temném místě zhruba 2 měsíce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.