Vařený chřest s tatarskou omáčkou
35 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 750gramůChřest zelený
- 100gramůOmáčka tatarská
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžícePetržel - nať
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř bílý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
27 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
149 mg
Cukr
78 mg
Postup přípravy
- 1Chřest uvaříme v osolené vodě, necháme okapat a pokrájíme na malé kousky. Vařený chřest pokapeme citrónovou šťávou, přelijeme tatarskou omáčkou a posypeme sekanou petrželovou natí. Osolíme a opepříme podle chuti a podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.