Vařený hovězí jazyk se zeleninou

85 min.
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
628 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
41 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev, petržel a celer oškrábeme a omyjeme, cibuli oloupeme. Zeleninu nekrájíme.
  • 2
    Hovězí jazyk omyjeme a vložíme do vařící osolené vody. Když jazyk začne měknout, přidáme do vody kořenovou zeleninu, cibuli a bobkový list.
  • 3
    Měkký jazyk vyjmeme, na chvíli ho ponoříme do studené vody a pak z něj odstraníme kůži. Jazyk nakrájíme na plátky, rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.