Vařený hovězí jazyk sterilovaný

165 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
27 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
283 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí jazyk očistíme, důkladně omyjeme, vložíme do hrnce s vodou, osolíme a povaříme. Kořenovou zeleninu očistíme, po chvíli přidáme k masu a uvaříme doměkka. Po vyjmutí zchladíme ponořením do studené vody. Jazyk oloupeme a rozdělíme do sklenic. Vývar scedíme a horkým zalijeme maso.
  • 2
    Sklenice ihned zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 120 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.