Vařený rejnok s pikantní omáčkou

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
42 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
200 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na 6 kousků.
  • 2
    1 litr vody svaříme s vínem, přidáme rybu a za udržování stálé teploty bez varu necháme povařit 20 minut.
  • 3
    Poté maso vyjmeme a necháme okapat.
  • 4
    Máslo smícháme s citronovou šťávou, kapary, solí a pepřem. Směs uvedeme k varu, povaříme 1 minutu, poté odstavíme.
  • 5
    Uvařené maso přelijeme omáčkou a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.