Vařený rejnok s pikantní omáčkou
40 min.

Ingredience
- 600gramůRejnok křídlo
- 1000mililitrůVoda pitná
- 300mililitrůVíno bílé
- 60mililitrůCitronová šťáva
- 100gramůMáslo čerstvé
- 20gramůKapary
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
42 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
200 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso pokrájíme na 6 kousků.
- 21 litr vody svaříme s vínem, přidáme rybu a za udržování stálé teploty bez varu necháme povařit 20 minut.
- 3Poté maso vyjmeme a necháme okapat.
- 4Máslo smícháme s citronovou šťávou, kapary, solí a pepřem. Směs uvedeme k varu, povaříme 1 minutu, poté odstavíme.
- 5Uvařené maso přelijeme omáčkou a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.