Veganské těstoviny s kešu a špenátem
30 min.
Ingredience
- 50gramůOřechy Kešu
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 7gramůPepř černý mletý
- 200gramůŠpenát listový čerstvý
- 100gramůTěstoviny konzumní
- 1lžíceOlej kokosový
- 1lžičkacibulové koření
- 1lžíceBazalka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme podle návodu. Na posledních 30 sekund k nim přidáme špenát. Vývar z těstovin si necháme stranou.
- 2Deset minut povaříme i kešu ořechy. Smícháme je s pepřem, cibulovým koření, trochou soli a rozmixujeme na pastu. Tuto přidáme k vařeným těstovinám.
- 3Ochutíme citronovou šťávou, kokosovým olejem a nasekanou bazalkou.
- 4Podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.