Veganské těstoviny s kešu a špenátem

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme podle návodu. Na posledních 30 sekund k nim přidáme špenát. Vývar z těstovin si necháme stranou.
  • 2
    Deset minut povaříme i kešu ořechy. Smícháme je s pepřem, cibulovým koření, trochou soli a rozmixujeme na pastu. Tuto přidáme k vařeným těstovinám.
  • 3
    Ochutíme citronovou šťávou, kokosovým olejem a nasekanou bazalkou.
  • 4
    Podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.