Vejce Isaline

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
29 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bylinky posekáme nadrobno, drůbeží játra nakrájíme na malé kostičky, rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme jadérek.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, vložíme játra, zasypeme bylinkami a zprudka orestujeme. Játra shrneme na okraj pánve, přidáme pokrájená rajčata a orestujeme. Vše vyndáme z pánve a dáme stranou.
  • 3
    Na tutéž pánev rozklepneme 4 vejce a usmažíme jako volská oka. Osolíme a opeříme.
  • 4
    Na talíře upravíme vždy dvě volská oka a obložíme restovanými játry a rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.