Vejce Isaline
25 min.
Ingredience
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 100gramůJátra drůbeží
- 2kusyRajčata
- 30mililitrůOlej olivový
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyVejce slepičí
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
29 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Bylinky posekáme nadrobno, drůbeží játra nakrájíme na malé kostičky, rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme jadérek.
- 2Na pánvi rozpálíme olej, vložíme játra, zasypeme bylinkami a zprudka orestujeme. Játra shrneme na okraj pánve, přidáme pokrájená rajčata a orestujeme. Vše vyndáme z pánve a dáme stranou.
- 3Na tutéž pánev rozklepneme 4 vejce a usmažíme jako volská oka. Osolíme a opeříme.
- 4Na talíře upravíme vždy dvě volská oka a obložíme restovanými játry a rajčaty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.