Vejce míchaná s rybím filé a s pórkem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
18 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji osmahneme bílou část pórku nakrájenou na kolečka. Přidáme máslo, filé nakrájené na kousky, sůl, kmín a podlijeme trochou vody.
  • 2
    Když je filé měkké a šťáva vysmahnutá, přilijeme mírně osolená vejce rozšlehaná s vodou. Za stálého míchání je necháme zhoustnout.
  • 3
    Před podáváním posypeme pokrm nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.