Vejce míchaná s rybím filé a s pórkem
40 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej stolní
- 3kusyPórek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceVoda pitná
- 4kusyVejce slepičí
- 10gramůPažitka
- 300gramůFilé z aljašské tresky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
18 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Na oleji osmahneme bílou část pórku nakrájenou na kolečka. Přidáme máslo, filé nakrájené na kousky, sůl, kmín a podlijeme trochou vody.
- 2Když je filé měkké a šťáva vysmahnutá, přilijeme mírně osolená vejce rozšlehaná s vodou. Za stálého míchání je necháme zhoustnout.
- 3Před podáváním posypeme pokrm nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.