Vejce natvrdo v tuňákové omáčce

32 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
41 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
33 mg
Cukr
600 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a podélně rozpůlíme. Rozložíme je na plochou mísu.
  • 2
    Rozmixujeme tuňáka, 4 filety ančoviček, 1 lžíci kaparů, citronovou šťávu, olivový olej, sůl a pepř. Do vzniklé pasty zlehka vmícháme majonézu a podle potřeby dochutíme.
  • 3
    Vejce potřeme připravenou omáčkou, ozdobíme zbylými ančovičkami a kapary.
  • 4
    Salát necháme před podáváním asi 30 minut v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.