Vejce plněná játrovou pomazánkou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
25 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
387 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá játra podusíme na másle a prolisujeme.
  • 2
    Máslo utřeme do pěny, přidáme uvařené, prolisované žloutky, sůl, pepř, prolisovaná játra a podle potřeby smetanu. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Půlky natvrdo uvařených vajec, z kterých jsme vyndali žloutky, naplníme pomazánkou pomocí sáčku s ozdobnou trubičkou.
  • 4
    Naplněná vejce položíme na opečené topinky a ozdobíme proužky papriky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.