Vejce plněná krémovým sýrem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
25 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
706 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, slijeme, necháme zchladnout, oloupeme a přepůlíme podélným řezem. Pažitku nakrájíme najemno. Středové listy salátu rozebereme, opláchneme a osušíme.
  • 2
    V misce utřeme žloutky z uvařených vajec se sardelovou pastou, hořčicí a krémovým sýrem. Ke směsi přimícháme majonézu a pažitku. Směs osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Po řádném promíchání plníme sýrovou směsí uvařené bílky a urovnáme je na lístky salátu. Před podáváním zdobíme podle vlastní fantazie.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.