Vejce plněná žampiony

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
756 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvařená natvrdo oloupeme, podélně rozřízneme a vyjmeme žloutky.
  • 2
    Podušené žampiony drobně nasekáme, vmícháme prolisované žloutky, sůl, pepř a vše dobře zamícháme.
  • 3
    Vzniklou směsí naplníme půlky vajec, urovnáme je do zapékací mísy a přelijeme bešamelem z mléka, mouky a slaniny. Posypeme nastrouhaným sýrem a navrch položíme kousky másla. Zapečeme ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.