Vejce po lotrinsku
25 min.
Ingredience
- 30mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 3kusyVejce slepičí
- 50gramůSlanina vepřová
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
43 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
80 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Slaninu orestujeme na rozpáleném másle.
- 2Přidáme vejce a smažíme cca 3 minuty, poté osolíme a opepříme a na každé vejce dáme 1/3 smetany.
- 3Vejce dáme zapéct do trouby na 4 minuty při 180 °C.
- 4Zapečená vejce ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.