Vejce po marocku

20 min.
Maroko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
41 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na nudličky nakrájíme papriku a na oleji lehce osmahneme. Přidáme nakrájenou cibuli a slaninu. Za stálého míchání opékáme, až cibule zesklovatí.
  • 2
    Na pánev rozklepneme vejce, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a nemícháme.
  • 3
    Nakonec poklademe plátky sýra, přikryjeme poklicí a necháme dojít.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 28. 10. 2015
Vejce po marocku
Vejce po marocku jsou chuťově výtečná. Jen se mi při vaření trošku roztekla, protože mi po zelenině sklouzla na stranu. Ale myslím, že to na chuti rozhodně nic nezměnilo. Takže recept doporučuji a dávám pět hvězdiček.