Vejce po panagjursku
20 min.
Ingredience
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 100gramůSýr balkánský
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 4kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
19 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
19 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V osolené a okyselené vodě uvaříme ztracená vejce.
- 2Balkánský sýr ohřejeme ve vodní lázni.
- 3Do středu talíře dáme horký sýr, na něj položíme vejce a vše zalijeme rozpuštěným máslem ochuceným paprikou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.