Vejce s hříbky

20 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
32 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé hříbky očistíme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Plátky hub vsypeme na pánev a podusíme na másle doměkka. Zalijeme rozšlehanými, osolenými vejci, přidáme nasekanou pažitku a za stálého míchání dosmažíme.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 26. 10. 2015
Vejce s hříbky
Vejce s hříbky vás určitě potěší a to nejen rychlostí přípravy a cenovou hladinou jídla, ale především svojí chutí. Když si k nim uděláte brambory, máte dobrý oběd, a když k nim přidáte zeleninu, připravíte báječnou snídani či svačinu. Já jsem zvolila druhou variantu a vybrala jsem si jako přílohu zelenou papriku. Báječná mňamka.