Vejce s knedlíkem pro celiatiky

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
18 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nasekáme na drobno a zpěníme ji na oleji (polovina dávky). Ve vejcích rozmícháme sůl, pepř a zpěněnou cibulku. Bezlepkový knedlík nakrájíme na kostičky, asi 2x2cm velké, dáme je na pánev s olejem a zalijeme je vaječnou směsí. Knedlík s vaječnou směsí mícháme na rozpáleném oleji do té doby, než se vejce srazí. Pokrm podáváme teplý, obložený nakrájenými rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.