Vejce s knedlíkem pro celiatiky
20 min.
Ingredience
- 1kusKnedlík bezlepkový
- 1kusCibule
- 8kusůVejce slepičí
- 4gramySůl
- 4gramyPepř černý mletý
- 4kusyRajčata
- 4lžíceOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
18 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nasekáme na drobno a zpěníme ji na oleji (polovina dávky). Ve vejcích rozmícháme sůl, pepř a zpěněnou cibulku. Bezlepkový knedlík nakrájíme na kostičky, asi 2x2cm velké, dáme je na pánev s olejem a zalijeme je vaječnou směsí. Knedlík s vaječnou směsí mícháme na rozpáleném oleji do té doby, než se vejce srazí. Pokrm podáváme teplý, obložený nakrájenými rajčaty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.