Vejce s křenovou majonézou
20 min.
Ingredience
- 150gramůMajonéza
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 3lžíceKřen
- 8kusůVejce slepičí
- 1kusCitrony
- 1špetkaHořčice
- 1kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
41 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a podélně rozkrojíme.
- 2Na mísu rozložíme listy salátu, rozkrojená vejce na ně položíme a na každé navršíme křenovou majonézu.
- 3Ozdobíme čerstvou zeleninou a podáváme s tmavým i bílým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.