Vejce s paštikou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
29 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
610 mg
Cukr
644 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šest umytých vajec vložíme do vařící vody a vaříme 10 minut, pak je vyjmeme, trochu naklepneme a na několik vteřin ponoříme do studené vody a ihned oloupáme. Oloupaná vejce podélně přepůlíme.
  • 2
    Do misky prolisujeme játrovou paštiku, přidáme máslo, půl lžičky soli, špetku chilli koření a vše metlou utřeme dohladka.
  • 3
    Tuto směs navršíme trubičkou ozdobně na vejce.
  • 4
    Oloupané mandle nasekáme nahrubo a se 0,5 lžičkou soli dorůžova upražíme na suché pánvi. Vejce jimi pak posypeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.