Vejce s rokfórovým krémem
33 min.
Ingredience
- 100gramůSýr Niva (Rokfór)
- 3špetkySůl
- 8kusůVejce slepičí
- 2lžičkyPetržel - nať
- 200gramůŠunka dušená
- 50gramůMáslo čerstvé
- 15mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
26 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
42 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Sýr smícháme s máslem, přilijeme mléko, ochutíme solí a ušleháme v jemný krém. Necháme chvilku ztuhnout.
- 2Pěnu naplníme do zdobícího sáčku a plníme půlky vajec (bez žloutků, pouze bílky), pak ozdobíme plátečkem šunky a petrželkou.
- 3Podáváme s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.