Vejce s úhořem
20 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 2kusyŠalotka
- 2lžičkyMáslo čerstvé
- 2lžícePažitka
- 280gramůÚhoř uzený
- 2lžičkySůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
21 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
150 mg
Cukr
558 mg
Postup přípravy
- 1Uzeného úhoře nakrájíme na kousky a necháme pod salamandrem prohřát.
- 2Máslo rozpustíme na pánvi, přidáme nakrájenou šalotku, dvě rozmíchaná osolená vejce a umícháme kyprá vajíčka, do kterých přidáme nakrájenou pažitku.
- 3Naservírujeme na talíři míchaná vajíčka a vložíme prohřáté filety uzeného úhoře.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.