Vejce se špenátem a sýrem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
18 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
709 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kokotky vymastíme a vyložíme uvařenými listy špenátu.
  • 2
    Vejce rozkvedláme se smetanou, osolíme, opepříme a nalijeme na listy.
  • 3
    V mírně vyhřáté troubě necháme částečně zapéci asi 5 minut. Potom posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme dozlatova.
  • 4
    Podáváme vyklopené z kokotek s banketním pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.