Vejce v kelímcích s drůbežími játry

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
13 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
276 mg
Cukr
977 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme důkladně nasekanou petrželovou nať, pokrájená játra, osolíme, podusíme, odstavíme z ohně.
  • 2
    Na dno kelímku vložíme čtvrtinu jater, rozklepneme vejce, osolíme, přidáme lžíci smetany. Posypeme nastrouhaným sýrem a zakapeme máslem.
  • 3
    Vaříme ve vodní lázni 8 až 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 1. 3. 2016
Vejce v kelímcích s drůbežími játry
Doporučuji a dávám palec nahoru, co dodat.....snad jen, že jsem použila více másla než uvádí recept.🙂